Redactie - 20 juli 2012

Ordina verdient extra aan tijdelijke huisvesting Rijkswaterstaat


Ordina en de Rijksgebouwendienst hebben een overeenkomst getekend voor de tijdelijke huisvesting van vierhonderd tot vijfhonderd medewerkers van Rijkswaterstaat (RWS) in één van de kantoortorens van het Ordina-hoofdkantoor in Nieuwegein. Ordina is inmiddels gestart met het vrijmaken van de betrokken toren zodat de medewerkers van RWS er woensdag 25 juli in kunnen trekken. Financiële details van de overeenkomst worden niet bekend gemaakt.

"Ons initiatief naar Rijkswaterstaat en de Rijksgebouwendienst is goed en belangrijk voor Ordina. Enerzijds omdat het gewoonweg extra inkomen oplevert. Veel belangrijker nog, wij laten aan de Rijksoverheid zien dat Ordina een klantgerichte en flexibele organisatie is. Een proactieve organisatie met daadkracht én snelheid van handelen. En dat is precies wat wij richting onze klanten willen uitstralen. Beter een goede buur dan een verre vriend, per slot van rekening." aldus Stépan Breedveld (foto), CEO van Ordina.

Ordina heeft hiertoe het initiatief genomen nadat op 28 juni jl. het kantoorgebouw 'Westraven' van RWS is ontruimd wegens trillingen. Sindsdien is het pand gesloten en is de Rijksgebouwendienst op zoek naar alternatieve locatie(s) om medewerkers van Rijkswaterstaat tijdelijk te huisvesten. Het hoofdkantoor van Ordina is gelegen aan de Ringwade in Nieuwegein, op een steenworp afstand van kantorengebouw 'Westraven' waar RWS is gehuisvest.

"De Rijksgebouwendienst heeft met Ordina flexibele en efficiënte afspraken kunnen maken over het tijdelijk gebruik van werkplekken voor de medewerkers van Rijkswaterstaat. Het hoofdkantoor van Ordina sloot goed aan bij de locatiewens van Rijkswaterstaat in verband met de ligging naast 'Westraven' en is voorzien van volledig ingerichte werkplekken inclusief goede ICT-voorzieningen. Daarom is de keus op Ordina gevallen", aldus Eva Klein Schiphorst, directeur Vastgoed van de Rijksgebouwendienst.

Door: Witold Kepinski 

  

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!