Redactie - 02 augustus 2012

Brocade versterkt Benelux team met drie senior medewerkers


Brocade, leverancier van fabric-gebaseerde datacenter netwerkoplossingen, heeft zijn Benelux team versterkt met drie nieuwe senior medewerkers. Met de uitbreiding anticipeert Brocade op de stijgende uitgaven aan enterprise networking in de Benelux.

 
Monique Schardijn is als OEM Manager aangesteld om de regionale OEM-relaties van Brocade te beheren en onderlinge business development te bevorderen. Hierbij kan zij putten uit ruim tien jaar commerciële ervaring in de IT-sector. Schardijn heeft voor haar uitdaging bij Brocade als Business Alliance Manager bij HP gewerkt.
 
Willem Mooij is verantwoordelijk voor Brocade’s grote accounts in de Benelux en het stimuleren van new business opportunities binnen de regio. Mooij heeft ruime ervaring in het sales-vak en is meer dan tien jaar werkzaam geweest bij Cisco. De laatste functie die hij binnen Cisco bekleedde was die van Sales Manager Security.
 
Sander Bakker is samen met Eric van Gend verantwoordelijk voor de channel in de Benelux. Bakker is werkzaam geweest bij onder andere Cisco en Verizon Business. Hij bekleedde in het verleden diverse salesfuncties zowel indirect als direct, zoals Cisco Sales Director en recentelijk Security Sales Manager bij Verizon Business.

Door: Witold Kepinski

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!