CommVault beheersoftware geïntegreerd in Fujitsu ETERNUS DX storage
02-08-2012
Deel dit artikel:

CommVault beheersoftware geïntegreerd in Fujitsu ETERNUS DX storage


CommVault en Fujitsu breiden hun samenwerking uit. De twee bedrijven integreren de hardwaresnapshot- en replicatiesoftware van CommVault in de Fujitsu ETERNUS DX storage-arrays die voorzien zijn van CommVault Simpana 9-software. Deze geïntegreerde oplossing biedt datamanagementmogelijkheden voor bedrijven van elke omvang. Zij beschermen met deze oplossing hun meest virtuele en fysieke omgevingen, aldus de twee partners.

CommVault biedt uniform hardwaresnapshotmanagement voor verschillende storagesystemen als onderdeel van zijn IntelliSnap Connect-programma. Deze producten, gecombineerd met de Solving Forward-visie van CommVault, stelt Fujitsu in staat om zijn array-snapshotoplossingen te integreren met de module voor hardwaresnapshotdatabescherming in de CommVault Simpana-software.

De Eternus DX S2 is een uitbreiding van Fujitsu’s ‘Flexible Data Safe’ concept voor ongelimiteerde datagroei en  databeveiliging. Een combinatie van SAS- en Nearline-SAS-disks levert een combinatie van vermogen en capaciteit, aldus de leverancier.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage