Veeam Software groeit in tweede kwartaal
03-08-2012
Deel dit artikel:

Veeam Software groeit in tweede kwartaal


Veeam Software, leverancier van back-up-, replicatie- en virtualisatiebeheeroplossingen voor VMware vSphere en Windows Server Hyper-V, heeft in het eerste halfjaar van 2012 een omzetgroei behaald van 78% vergeleken met dezelfde periode vorig jaar. In de Benelux bedroeg de omzetgroei zelfs 108%. De inkomsten uit nieuwe licenties stegen met 70%. De omzet die gerealiseerd werd door het verlengen van supportcontracten liet de grootste groei zien; de inkomsten hiervan groeiden met 132% ten opzichte van het eerste halfjaar van 2011. 

“Het eerste halfjaar van 2012 hebben we veel geïnvesteerd in het aannemen en opleiden van personeel om ons bedrijf verder te laten groeien en te ontwikkelen. Deze investeringen leggen een goede basis voor een succesvol tweede halfjaar en werpen duidelijk hun vruchten af als het gaat om klanttevredenheid”, vertelt Ratmir Timashev, President en CEO van Veeam. “Niets zegt meer over de kwaliteit van onze producten en medewerkers dan een verlenging van het supportcontract. Een groei van drie cijfers op dit gebied laat zien dat we op de goede weg zijn om ons bedrijf op de lange termijn verder te ontwikkelen.”

Veeam heeft het afgelopen kwartaal ruim 6.000 nieuwe klanten mogen verwelkomen. Het totale aantal klanten komt hiermee op meer dan 43.000. Het aantal nieuwe klanten in de Benelux groeide met meer dan 250 en komt hiermee in totaal op ruim 2.600. Bovendien verwelkomde Veeam in de Benelux 62 nieuwe partners, waarmee het partnernetwerk in deze regio is gegroeid tot 693. 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage