ECM-ontwikkelaar VDD IQware neemt failliete Waxtrapp over
06-08-2012
Deel dit artikel:

ECM-ontwikkelaar VDD IQware neemt failliete Waxtrapp over


VDD IQware, ontwikkelaar en leverancier van het Enterprise Content Management (ECM) systeem Hyarchis.Net, neemt de failliete Web Content Management (WCM) leverancier Waxtrapp over van de curator Jeroen Stal van advocatenkantoor Cleber. Waxtrapp bouwt CMS en Online Channel Optimization (OCO) oplossingen. Via deze oplossingen kunnen klanten real-time, multi-directional en via diverse platformen en apparaten communiceren. De Waxtrapp toepassing wordt geintegreerd met de Hyarchis.Net oplossingen voor Document Management, Document Composition en Case Management.

De OCO oplossing maakt het mogelijk de Customer Experience op alle online kanalen te personaliseren en met Behavioural Targetting aan te passen aan het gedrag van de individuele bezoeker. Zo kunnen klanten en prospects gerichter worden aangesproken en beter worden geholpen, wat de conversie optimaliseert.

De Waxtrapp/Hyarchis combinatie geeft VDD IQware goede mogelijkheden haar marktaandeel te vergroten in nieuwe en bestaande markten. De focus zal liggen op de marktsectoren financial services, overheid, onderwijs en gezondheidszorg. “Binnen onze klantenkring is er grote behoefte aan tools voor online en multi-channel kennisdeling”, vertelt Sybrand Jongejans, Algemeen Directeur van VDD IQware. “Bij VDD IQware stonden deze ontwikkelingen al hoog op de agenda toen de mogelijkheid van het overnemen van Waxtrapp zich aandiende. Waxtrapp voegt echter nog veel meer toe op het gebied van WCM en OCO, zodat Hyarchis.Net nu een nog completere oplossing biedt, optimaal geschikt voor onze target markt. Hiervan profiteren zowel de bestaande Waxtrapp, als de Hyarchis.Net klanten.”

Bas Groot, voormalig eigenaar van het failliete Waxtrapp: “Ik ben enorm enthousiast over de overname door VDD IQware. Met de overname is de benodigde ondersteuning voor de enterprise markt in één klap op orde. De bestaande Waxtrapp klanten zullen onze toewijding en persoonlijke betrokkenheid behouden en van een uitgebreidere dienstverlening kunnen profiteren. Nieuwe klanten krijgen de mogelijkheid met hun online communicatie voorop te lopen in hun markt, met behulp van het meest gepersonaliseerde WCM dat er te krijgen is. Tegelijkertijd kan een brede totaaloplossing geboden worden met het hele arsenaal aan bewezen ECM producten uit de Hyarchis.Net suite.”

VDD IQware voegt de Waxtrapp software toe aan haar Hyarchis.Net ECM suite. De software wordt vanaf nu geleverd onder de naam Hyarchis Waxtrapp en kan zelfstandig worden geleverd maar ook worden geïntegreerd met de andere software uit de Hyarchis.Net suite. Hyarchis.Net software wordt succesvol via het partnerkanaal verkocht. De Waxtrapp software komt ook beschikbaar voor Hyarchis.Net Partners. Bas Groot wordt binnen VDD IQware verantwoordelijk voor het Waxtrapp portfolio. Hij blijft tevens het aanspreekpunt voor de bestaande klanten van Waxtrapp.

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software