Redactie - 07 augustus 2012

Q-doc nieuwe reseller van Xerox


Xerox heeft een partnership gesloten met Q-doc, multi-brand leverancier en dienstverlener op het gebied van kopieer- en printapparatuur. Q-doc is een specialist in Document Solutions en richt zich vooral op het MKB. Deze samenwerking past precies in de strategie van Xerox om haar productportfolio sterker te manifesteren in de MKB-markt. Door het partnership kan Q-doc haar klanten een aantrekkelijker productportfolio aan hardware, software en services bieden, en daarmee nog beter van dienst zijn. 

Mohamed Akabbouz, oprichter en eigenaar van Q-doc: “Met Q-doc maken wij het verschil door juist ook ná de deal onze klanten te ontzorgen. Vooral in het MKB is dat van groot belang en gebeurt dat lang niet altijd. Voor onze klanten is deze samenwerking interessant, omdat ze nu ook over het bekende en betrouwbare aanbod van Xerox-producten kunnen beschikken, met de service, flexibiliteit en betrokkenheid van een lokaal denkende organisatie. Naast de producten leveren we nu ook Managed Print Services van Xerox, waarmee we, ongeacht het merk printers, het beheer van een printerpark overnemen en klanten zo geheel ontzorgen. Bovendien profileren we ons nu naast kantooromgevingen ook meer in de grafische sector.”

“Wij hebben gekozen voor Q-doc als partner, omdat zij net als wij de behoeften van het MKB begrijpen en daarop inspelen met Xerox hardware, services en solutions, waardoor hun klanten zich op hun core business kunnen richten”, zegt Hans de Jong, Country General Manager European Channels Group bij Xerox. “We zijn dan ook erg tevreden dat we het jonge en ambitieuze Q-doc binnen ons partnernetwerk mogen verwelkomen.”
 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!