Redactie - 10 augustus 2012

Detron start nieuwe Business Unit: Replace & Repair Services


Detron Telecom Solutions start deze maand met een nieuwe business unit: Detron Replace & Repair Services. Met deze vervang- en reparatiedienst  richt Detron  zich op MKB-bedrijven, grootzakelijke klanten en zorg- en overheidsorganisaties die afhankelijk zijn van hun mobiele toestellen. Naast zakelijke klanten kunnen ook particulieren gebruik maken van de diensten van de nieuwe business unit.

Detron Replace & Repair Services wordt geleid door de nieuw aangestelde Wilfried Gradus, die beschikt over een ruime ervaring in de telecommarkt. Detron begint met deze nieuwe business unit  omdat aftersales en service steeds belangrijkere componenten worden in de totale dienstverlening. Klanten verlangen een optimale beschikbaarheid van hun toestellen en zoeken naar oplossingen om dit te waarborgen.

Detron Replace & Repair Services biedt een onderscheidend dienstenpakket, Fix & Go genaamd, waarin vervangservice, apparaatmanagement, support desk en reparatiediensten opgenomen zijn. Klanten kunnen zo snel weer bereikbaar zijn in het geval van een defecte, verloren of gestolen mobiele telefoon of tablet.

Gradus: "Het belang van goede service en aftersales in de telecom- en ICT-markt wordt steeds meer onderkend. Omdat klanten afhankelijker worden van hun smartphone of tablet is beschikbaarheid cruciaal. Steeds meer data en applicaties worden toevertrouwd aan de smartphone en tablet en daarmee is de continuïteit van deze apparaten van levensbelang geworden.
 

CompTIA Community Benelux BW 7-31 mei Nutanix BW start 6 mei - 20 mei
Dutch IT Partner Day 11 juni2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!