Signo Distribution overgenomen door Toro Media
16-08-2012
Deel dit artikel:

Signo Distribution overgenomen door Toro Media


Signo Distribution uit Deventer overgenomen door Toro Media uit Putten. Toro Media is specialist op het gebied van storage- en multimediaproducten en onder andere eigenaar van de webwinkel HD Supplies. Het bedrijf hoopt met deze overname zijn positie in de markt van storage-producten te verstevigen.

Signo is distributeur van onder andere Drobo, DataTale, Pogoplug en TViX. Per 1 augustus hebben Marvin Besselsen en Robert Manrho van Toro Media het hele assortiment storage-producten van Signo overgenomen. De overname van de distributie van deze producten garandeert continuïteit voor de klanten, aldus Toro Media. 
 
Na tien jaar hadden de oprichters van Signo, de broers Jan-Hein en Maarten Streppel (foto), behoefte aan een nieuwe uitdaging. Deze uitdaging hebben zij gevonden in de markt van de ruimteverhuur. Maarten Streppel: ”In Toro Media hebben we een goede partner gevonden om de activiteiten van Signo verder uit te breiden en onze klanten continuïteit te garanderen. Wij zijn al enige jaren actief in de markt van de ruimteverhuur en daar richten we ons de komende tijd op."

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage