Google neemt afscheid van Postini merk

Google neemt afscheid van Postini merk

Google neemt afscheid van Postini merk

17-08-2012

Google neemt afscheid van Postini merk


Google neemt afscheid van het merk Postini dat vijf jaar geleden werd gekocht. De Postini e-mailbeveiligingstechnologie wordt onderdeel van de Google Apps suite.

In een blog post meldt Google Apps product manager Adam Dawes dat er al enkele functies van Postini geintergeerd zijn in Google  Apps. De Message Security (GMS) en Message Discovery (GMD) worden komende maanden aangepast en opgenomen in de Google Apps for Business Suite. Dit moet voordelen bieden voor beheerders van Google Apps voor het beheren en filteren van e-mails. De komende houdt Google de Postini-klanten op de hoogte over de veranderingen.

De Google Message Filtering en Postini Small Business Edition producten worden eind 2012 uitgefaseerd. De toekomst van Google Message Encryption moet nog bekenen worden. Google geeft hierover meer informatie op een speciale site.
 
Klanten moeten nu kijken of ze mee gaan naar Google Apps of dat ze voor een andere omgeving kiezen. Dat geldt ook voor de IT-dienstverleners die de diensten van Postini wederverkopen.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security