Scholten Awater wint aanbesteding Veluwse Onderwijsgroep
29-08-2012
Deel dit artikel:

Scholten Awater wint aanbesteding Veluwse Onderwijsgroep


Scholten Awater is een van de drie partijen geworden die desktops, laptops, monitoren en randapparatuur gaan leveren aan de Veluwse Onderwijsgroep. Naast de levering van hardware zal Scholten Awater ook een aantal IT-diensten uitvoeren, waaronder het gebruiksklaar opleveren inclusief het aansluiten aan het netwerk en het afvoeren van oude apparatuur. De looptijd van de raamovereenkomst bedraagt vier jaar met een optionele verlenging van één jaar. De geraamde contractwaarde bedraagt € 1.500.000,- inclusief verlenging.

De Veluwse Onderwijsgroep bestaat uit de onderwijsstichtingen SKPOOV, SKVPOAO en CVO Apeldoorn en samenwerkingsstichting SSt. VSG-CVO, bestaande uit het College van Bestuur en het Servicebureau. De Veluwse Onderwijsgroep biedt onderwijs aan ongeveer 20.000 leerlingen en beschikt over ruim 2.800 geautomatiseerde werkplekken verdeeld over veertien katholieke basisscholen, één school voor speciaal basisonderwijs en vier middelbare scholen. De locaties zijn verspreid over de gemeenten Apeldoorn, Epe en Brummen.

Ronald Ederveen, Commercieel Directeur Scholten Awater: “Wij zijn trots op het feit dat wij opnieuw door de Veluwse Onderwijsgroep zijn geselecteerd als vaste leverancier. Het opnieuw gegund krijgen van een aanbesteding is niet eenvoudig, ook nu heeft SA weer veel tijd en energie gestopt in het beantwoorden van alle vragen. Wij zijn dan ook verheugd dat dit heeft geleid tot de keuze voor de IT-hardware dienstverlening van Scholten Awater.”


Terug naar nieuws overzicht