Qualogy opent Proof of Concept Center voor Oracle Fusion Application
29-08-2012
Deel dit artikel:

Qualogy opent Proof of Concept Center voor Oracle Fusion Application


Qualogy, een IT-dienstverlener uit Rijswijk met specialisaties in de Oracle Cloud Application Foundation, Oracle Linux en Oracle VM opent één van de eerste Proof of Concept Centers voor Oracle Fusion Application in de Benelux. Oracle Fusion Applications zijn op open standaarden gebaseerde, zakelijke applicaties die geschikt zijn voor on premise als in de cloud.

Qualogy is een Oracle-partner in Europa die ervaring opdoet met de nieuwe generatie van Oracle Fusion Applications. Door het bouwen van dit Proof of Concept Center op basis van Oracle Exalogic is Qualogy in staat de nodige kennis op te bouwen om als Oracle-partner implementatietrajecten voor Oracle Fusion Applications bij eindgebruikers te begeleiden. Leon de Werker, Sales Manager bij Qualogy: “Met Oracle Fusion Applications kunnen we onze klanten nieuwe functionaliteit bieden die razendsnel in te zetten is met een zeer intuïtieve gebruikersinterface. Door het bouwen van dit Proof of Concept Center hebben onze consultants al veel kennis opgedaan die zij kunnen gebruiken in hun werk met onze klanten. Nu we Fusion Applications up and running hebben in ons Proof of Concept Center, kunnen we onze klanten ook de mogelijkheid bieden deze nieuwe generatie applicaties zelf te ervaren.”

Bas Diepen, Senior Manager Alliances & Channels van Oracle Benelux: "Qualogy is onlangs Platinum partner geworden in het Oracle PartnerNetwork. We zijn verheugd dat Qualogy al in een vroeg stadium heeft besloten om een Proof of Concept Center te bouwen voor Oracle Fusion Applications. We zien ernaar uit hen daarbij te ondersteunen en samen een omgeving neer te zetten waarvan zowel Qualogy als onze eindgebruikers kunnen profiteren."

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Cloud
Cloud