Abecon opent vestiging in Kasteel Waardenburg
30-08-2012
Deel dit artikel:

Abecon opent vestiging in Kasteel Waardenburg


Abecon, een Microsoft Dyamics specialist, heeft een tweede Nederlandse vestiging geopend in Kasteel Waardenburg in de gelijknamige gemeente.

Het IT-bedrijf, dat actief is vanuit Huizen en Melle (België), heeft de afgelopen jaren een gestage groei doorgemaakt. Met name de activiteiten gericht op Microsoft Dynamics AX zijn momenteel sterk in ontwikkeling. Om deze groei te kunnen vormgeven, is besloten om een kantoor te openen in Zuid-Nederland. Hierdoor kan een deel van de medewerkers en relaties de reistijd verkorten. In het nieuwe kantoor vestigen zich ook een aantal Abecon-deelnemingen en Microsoft Dynamics-expertisecentrum GreatCircle.

Abecon zegt nu dichter bij een deel van zijn klanten gevestigd te zijn nu het een kantoor heeft in Kasteel Waardenburg. "Ook kunnen we hier presentaties en kennissessies organiseren voor relaties uit Zuid-Nederland. Het is best bijzonder om in de setting van een historisch monument aan innovatieve bedrijfsoplossingen te werken”, zegt Paul van Hal (foto), algemeen directeur van Abecon AX.

Kasteel Waardenburg
Kasteel Waardenburg is een middeleeuws kasteel aan de Waal bij Zaltbommel. Het kasteel is gesticht op 2 augustus 1265 en een van de weinige veelhoekige kastelen van Nederland. Eén van de bewoners was de legendarische dr. Faust. Kasteel Waardenburg is in 2009 grondig gerestaureerd door de Stichting Vrienden der Geldersche Kasteelen en geschikt gemaakt voor huisvesting van moderne kantoorconcepten. Het adres is Waalbandijk 13, 4181 AN Waardenburg

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

CRM