Redactie - 31 augustus 2012

Televersal – Voice Access blijft distributeur van ESTOS


Per 1 september hebben Citocom en Estos besloten de distributie en support onder te brengen in een zelfstandige onderneming Estos Benelux BV. Televersal – Voice Access blijft distributeur van Estos software.

De afgelopen 10 jaar heeft Citocom de Estos Unified Communications (UC) software in de Benelux gedistribueerd. In deze periode heeft Estos software zich ontwikkeld naar een systeemonafhankelijke Unified Communications software. Om zich te kunnen richten op de toekomstige kansen in de markt, richt Estos een nieuwe zelfstandige onderneming, Estos Benelux BV op. Estos heeft verder besloten een eigen kantoor te openen in Nederland die samen met Nederlandse partners de markt in de Benelux zal bewerken. Het indirecte kanaal is dè strategie waarmee Estos Benelux met haar partners succes wil boeken.

Estos Benelux BV is een zelfstandige dochteronderneming van Estos GmbH waarvan het hoofdkantoor is gevestigd in Starnberg nabij München. De nieuwe vestiging wordt kennispartner voor zowel commerciële als technische ondersteuning en vertegenwoordiging van Estos in de Benelux.

Televersal – Voice Access ziet deze ondernemingsverandering als een kans een nog intensievere samenwerking aan te gaan, waardoor zij haar partners nog beter van dienst kan zijn betreffende commerciële en technische ondersteuning van Estos software.

Per mei 2012 hebben Televersal en Voice Access alle activiteiten gebundeld. Televersal is een distributie organisatie met meer dan 500 resellers en system integrators in het MKB segment waar Voice Access met haar consultancy-team diensten aan resellers in het groot zakelijk segment biedt.

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!