Redactie - 01 september 2012

TNDH richt Telecom Research & Innovatie Center op in Den Haag


TNDH (Telecom Netwerk Den Haag), een platform voor telecom professionals in Nederland met meer dan 2900 leden, richt een Research & Innovatie Center op in Den Haag.

Al sinds de oprichting van TNDH is aan dit initiatief gewerkt. Hiermee krijgt Nederland voor het eerst een specifiek op telecom gerichte een open research & innovatie omgeving die internationale aantrekkingskracht heeft. In dit Center zullen nieuwe technologieën worden ontwikkeld op het gebied van; mobiele en vaste netwerken, Mobile, Augmented Reality, Mobile Gaming, Financiële verdienmodellen voor de telecomsector, Mobile Apps, M2M, Telecom software platformen, Video on Demand en Mobile Payment

TNDH is in een vergevorderd stadium om dit initiatief te realiseren. Grote nationale en internationale organisaties binnen de telecom sector hebben toegezegd te participeren in dit initiatief. Het Telecom Research en Innovatie Center faciliteert in de toekomst een aantal telecom organisaties in een open omgeving met kennis, kunde en Research & Innovatie -faciliteiten. Het met elkaar delen om sneller, efficiënter en klantgerichter te kunnen innoveren staat hierbij centraal, aldus TNDH.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!