Redactie - 03 september 2012

Voiceworks presenteert partnerprogramma met fixed-mobile convergence portfolio


Voiceworks, leverancier van communicatieplatformen voor de zakelijke markt, presenteert een nieuw Fixed-Mobile Convergence (FMC) portfolio en mobiele partnerprogramma. Voiceworks maakte dit bekend aan ruim 200 resellers in het Aviodrome in Lelystad waar ze vier trainingessies volgden.

Fixed-mobile convergence (FMC)
Vanuit een eigen mobiel netwerk biedt Voiceworks de diensten Voiceworks Mobile, Mobile Connect en Managed Mobile. Hierbij fungeert Voiceworks als MVNE op het netwerk van KPN en levert daarop een FMC portfolio in de markt.
Ten eerste is er Voiceworks Mobile. Deze vormt de basis van het aanbod mobiele telefoniediensten. Deze basisdienst onderscheidt zich in de markt door zakelijke klanten ook gebruik te laten maken van functies zoals meerdere (mobiele en vaste) nummers op één toestel, voicemail-to-email, sms-to-email en nog veel meer. Ten tweede is er Mobile Connect. Deze dienstverbindt het brede gamma aan faciliteiten van een telefooncentrale met het gebruiksgemak van mobiele telefonie. Ten derde is er Managed Mobile dat hosted telefonie en mobiele telefonie met elkaar te verenigd.

Partnerprogramma
Voiceworks stelt zijn verder partners in staat om de markt van mobiele telefonie binnen te treden onder de Voiceworks merknaam of onder hun eigen merknaam. Afhankelijk van het businessmodel is er een keuze uit vier mobiele partnermodellen, Dealer, Wholesale Agent, Wholesale Premium en MVNO. Ruud van der Aar (foto), sales directeur bij Voiceworks: “Sinds de recente lancering hebben al meer dan 10 partners ons mobiele partnerprogramma omarmd. Door te zorgen voor de noodzakelijke schaalvoordelen en uitgebreide trainingen, technische support, sales- en marketingondersteuning verwachten wij dat het merendeel van onze bestaande partners actief gaat deelnemen in 2012.”

Door: Witold Kepinski

Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024 Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024
Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!