AXEZ wordt Autonomy partner met HP Gold Specialist status
03-09-2012
Deel dit artikel:

AXEZ wordt Autonomy partner met HP Gold Specialist status


De Rijswijkse dataopslagspecialist Axez is door beheerspecialist Autonomy, onderdeel van HP, aangesteld als Benelux-partner en krijgt de status HP Gold Specialist. Het partnership met Autonomy betekent voor Axez een uitbreiding van zijn portfolio back-up en recoveryproducten en een verdere completering van het HP-portfolio dat AXEZ biedt.


In eerste instantie zal AXEZ zich richten op de back-up en recoveryproducten van Autonomy; LiveVault en Connected. Deze producten, die geschikt zijn voor zowel servers als portable devices, worden steeds verder geïntegreerd in HP-producten en -oplossingen. De oplossingen zijn gebaseerd op hoge beveiligingsniveaus. Alle data wordt met behulp van de door overheidsgebruik geadviseerde Advanced Encryption Standard (AES) versleuteld. Daardoor passen LiveVault en Connected goed in de on- en offsite Data Availability stratetegie van AXEZ aldus directeur
René van Dop: “Autonomy is een onderdeel van HP met zeer interessante oplossingen waar we in de toekomst veel van verwachten. Back-up en recovery zijn cruciale onderdelen binnen de IT, zeker nu data-analyse steeds belangrijker wordt.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage