Redactie - 04 september 2012

Interoute en Unisys leveren samen zakelijke cloud-oplossingen


Interoute, leverancier van een cloud-services platform, en systems integrator Unisys starten een strategische samenwerking. De twee bedrijven zeggen dat ze hun klanten een gestructureerde benadering bieden om de transitie naar cloud-computing te maken.

Met dit initiatief combineren de samenwerkende partners het cloudaanbod van Interoute, waaronder Infrastructure-as-a-Service (IaaS) en Interoute Virtual Data Centre (VDC), met de dienstverlening van Unisys op het gebied van cloudadvies, -implementatie en -beheer.

Het Virtual Data Centre van Interoute is onderdeel van het pan-Europese netwerk van het bedrijf. Het stelt klanten in staat om gebruik te maken van virtual computing en een virtuele storage-infrastructuur die vanuit een publieke cloud en private cloud wordt aangeboden.

Met zijn Unisys Advisory Services for Data Centre and Cloud Transformation- een kernonderdeel van de samenwerking - zegt Unisys klanten te helpen bij het begrijpen van de essentie van cloud computing.  De diensten van Unisys voorzien ook in strategische en financiële begeleiding bij het inventariseren en beoordelen van applicatiebelastingen. Daarbij wordt onder meer bepaald welke applicaties zich het best lenen voor een cloud delivery-model. Verder bieden de Unisys CloudBuild Services een methodologie voor het plannen, ontwerpen en implementeren van cloud computing-oplossingen, waarbij de operationele compatibiliteit met bestaande IT-middelen in tact blijft.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!