Redactie - 04 september 2012

QExpertise breidt Microsoft Dynamics expertise uit met overname Dopsis ICT


IT-dienstverlener QExpertise uit Woerden heeft per 1 september 2012 de Microsoft Dynamics NAV activiteiten overgenomen van Dopsis ICT uit Epse. De overname past in de lange termijn strategie van QExpertise om haar positie in de Microsoft Dynamics NAV markt verder te vergroten.

QExpertise levert Microsoft Dynamics NAV aan diverse organisaties en binnen de mode markt met behulp van de branchespecifieke oplossing TRIMIT Fashion. Hier bovenop komt de overname van de bedrijfsactiviteiten van Dopsis.

Dopsis levert WinRIS, een CRM-systeem en een totaalconcept voor bedrijven op het gebied van E-marketing en databasebeheer. Daarnaast levert Dopsis DyCoCo (Dynamic College Control) een geïntegreerde informatiesysteem voor de besturing van particuliere opleidingsorganisaties.

Met deze schaalvergroting is QExpertise nog beter in staat om zowel bestaande als nieuwe klanten succesvol te ondersteunen in het dagelijks gebruik van hun ERP-systemen. “De nieuwe medewerkers zijn zeer ervaren en kunnen direct toegevoegde waarde leveren bij onze huidige klanten”, zegt Pieter Jan Petermeijer, Algemeen Directeur van QExpertise.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!