Abecon maakt Dynamics ERP mobiel beschikbaar met Coresystems
06-09-2012
Deel dit artikel:

Abecon maakt Dynamics ERP mobiel beschikbaar met Coresystems


Ontwikkelaar van software en clouddiensten Coresystems heeft Abecon benoemd als eerste Microsoft Dynamics business partner voor de Benelux. Hiermee zegt Abecon  zijn productportfolio te versterken met de Coresuite mobile cloudoplossingen: oplossingen voor de ontsluiting van bedrijfsinformatie via de cloud aan Field Sales- en Field Service Engineers.

Met dit partnership zegt Abecon met één cloudoplossing de drie genoemde Dynamics platformen mobiel toegankelijk te kunnen maken. "Klanten krijgen een kant en klare cloudoplossing waarmee zij hun bedrijfsinformatie mobiel kunnen ontsluiten naar hun buitendienst medewerkers. Dit biedt direct toegevoegde waarde, zeker in BYOD-omgevingen waar medewerkers met eigen smartphones of tablets werken”, zegt Steven Doesburg, managing director van Coresystems Benelux.

“Mobiliteit is hot en staat hoog op de agenda van veel bedrijven”, aldus Constant van Limburgh, algemeen directeur Abecon. Veel bedrijven worstelen echter met de vraag hoe ze moeten omgaan met de toenemende mobiliteit van medewerkers en klanten en met het gebruik van bedrijfsinformatie buiten de grenzen van het eigen netwerk. “Coresuite mobile cloud biedt precies de mobiliteitsoplossingen en intuïtieve interfaces waar veel klanten momenteel om vragen. Het is de oplossing die voorziet in de gevraagde beveiligingsaspecten en voldoet aan de veranderende gebruiks- en investeringsmodellen van prijs per gebruiker per maand”

Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

ERP