Redactie - 06 september 2012

Arjan Aelmans en Jeroen Janssen naar Crossbeam Benelux


Crossbeam, leverancier van virtualisatie en consolidatie X-series oplossingen heeft twee nieuwe medewerkers in Nederland aangesteld.

Jeroen Janssen (foto rechts) is als Regional Sales Manager Benelux en Zuid Afrika verantwoordelijk voor sales, business development en channel in Nederland, België, Luxemburg, en Zuid Afrika. Janssen heeft ruime ervaring in de IT security markt.

Arjan Aelmans (foto links) is benoemd als Systems Engineer Benelux en Zuid Afrika. Daaraan voorafgaand werkte Aelmans voor o.a. Check Point, Cisco en Vodafone. Aelmans heeft in de afgelopen jaren een schat aan deskundigheid en ervaring opgedaan op het gebied van zowel security als networking. "Noord-Europa is voor ons een belangrijke markt geworden met veel kansen. Er is grote behoefte aan de geavanceerde security virtualisatie oplossingen die Crossbeam levert, vooral doordat hierdoor het aantal fysieke security appliances kan worden teruggebracht. Hiermee komt er een einde aan de wildgroei van security appliances en bijkomende operationele kosten. De benadering van Crossbeam is simpel: consolideren van de verschillende oplossingen waardoor het netwerk schaalbaar en betrouwbaar blijft. We vereenvoudigen de complexiteit door het consolideren van security appliances en aangrenzende netwerkapparatuur als switches en loadbalancers."

Door: Witold Kepinski 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!