NetApp ondersteunt Windows Server 2012 met storage- en datamanagement
07-09-2012

NetApp ondersteunt Windows Server 2012 met storage- en datamanagement


NetApp ondersteunt het nieuwe serverbesturingssysteem Windows Server 2012 met storageoplossingen voor server- en desktopvirtualisatie, storage en beschikbaarheid, ontwikkeling van webapplicaties en het applicatieplatform, en implementatie van de private cloud.

Voor organisaties van elke grootte en uit elke branche betekent deze nauwe samenwerking een vereenvoudiging en versnelling van de distributie, de provisioning, het gebruik en het beheer van storage in Windows-omgevingen, aldus NetApp.

NetApp is in juni uitgeroepen tot Microsoft Private Cloud Partner of the Year voor 2012 als erkenning van het streven om organisaties te helpen bij hun overgang naar de private cloud. Al meer dan 10 jaar werken NetApp en Microsoft samen bij de ontwikkeling en levering van storage- en datamanagementoplossingen voor Microsoft-technologieën. Tegenwoordig kiezen ruim 25.000 ondernemingen wereldwijd bij het opslaan, beschermen en beheren van hun Microsoft-applicatiedata voor NetApp-storageoplossingen.

“Windows Server 2012 is de categoriebenchmark voor organisaties die snel willen migreren naar een cloudinfrastructuur voor de levering van applicaties en services”, aldus Phil Brotherton, vicepresident Enterprise Software Ecosystem bij NetApp. “Om organisaties te helpen optimaal te profiteren van hun investeringen in Microsoft-technologie blijven we onze roadmaps voor oplossingen afstemmen op de cruciale uitdagingen waar onze wederzijdse klanten mee te maken hebben, van toenemende storage-efficiency tot het waarborgen van hoge beschikbaarheid van servers, applicaties en services.”

“Windows Server 2012 is volledig opgebouwd voor de cloud en biedt belangrijke storagemogelijkheden om organisaties te helpen kosten te besparen en een volledig nieuw niveau van bedrijfsflexibiliteit te bereiken”, zegt Thomas Pfenning, general manager File Server Foundation bij Microsoft. “We hebben nauw samengewerkt met NetApp om onze wederzijdse klanten een efficiënte, flexibele en betrouwbare IT-infrastructuur te bieden die hun in staat stelt essentiële diensten te verlenen.”


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage