Acronis koopt datasynchronisatie leverancier GroupLogic

Acronis koopt datasynchronisatie leverancier GroupLogic

Acronis koopt datasynchronisatie leverancier GroupLogic

14-09-2012

Acronis koopt datasynchronisatie leverancier GroupLogic


Acronis, de leverancier van gebruiksvriendelijke oplossingen voor disaster recovery en databescherming voor fysieke, virtuele en cloud computing-omgevingen, maakt bekend dat het GroupLogic voor een onbekend bedrag heeft overgenomen. 

GroupLogic is een leverancier van softwareoplossingen voor veilige toegang tot bedrijfsgegevens, gegevensuitwisseling en datasynchronisatie. GroupLogic helpt klanten ervoor te zorgen dat hun dynamische data altijd en overal en op elk platform beschikbaar zijn, vanaf het moment van aanmaak tot de opslag.

Acronics-ceo Alex Pinchev (foto) zegt dat technologie van GroupLogic interessant is voor cio's die hun gegevensbeheer herzien. “Onze klanten worden geconfronteerd met een nieuwe it-omgeving. Als gevolg van de groei van Big Data, de noodzaak van samenwerking op bredere schaal en de opkomst van mobiel werken maken nieuwe apparatuur en onveilige manieren voor het uitwisselen van gegevens hun entree binnen de onderneming. Vertrouwelijke bedrijfsgegevens verlaten maar al te vaak het netwerk via iPads, smartphones of een publieke cloud. Met de overname van GroupLogic zijn we in staat om bedrijven van elke omvang te laten profiteren van de voordelen van zakelijke mobiliteit en veilige samenwerking en tegelijkertijd de voortdurende toegankelijkheid en beschikbaarheid van hun bedrijfsgegevens en –systemen te waarborgen”, aldus Pinchev.

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security