Redactie - 14 september 2012

Nobel en Esize leveren Cloud Spend Management voor grip op bedrijfsuitgaven


IT-dienstverlener Nobel Document Group kondigt uitbreiding van zijn portfolio aan met een volledige suite cloud spend management-oplossingen.

Nobel signaleert bij klanten een groeiende behoefte en noodzaak om meer inzicht en controle te krijgen over hun bedrijfsuitgaven. Met de nieuwe propositie wil Nobel organisaties passende oplossingen bieden die helpen om uitgaven beter te sturen. Nobel bundelt hiertoe zijn krachten met partner Esize, leverancier van cloud spend management-oplossingen.

Cloud Spend Management
De cloud spend management-oplossingen is geïntegreerde bedrijfssoftware dat volgens Nobel en Esize organisaties helpt om meer inzicht en controle te krijgen over hun bedrijfsuitgaven, door alle stappen van inkoop- en factuurafhandelingsprocessen efficiënter en transparanter te maken. Van sourcingtrajecten, contractbeheer & inkooptransacties tot samenwerking met leveranciers en automatische afhandeling van facturen. Volgens de twee partners betreft het eén compleet cloud platform voor overzicht en grip op inkoop en bedrijfsuitgaven.

Nobel Cloud Xperience
Esize is 18 en 19 september aanwezig op de Nobel Cloud Xperience. Tijdens dit tweedaagse event worden vrijwel alle kanten van Cloud Computing belicht, zoals de organisatie van hybride omgevingen, business continuïteit in samenhang met Cloud Computing, de impact van Cloud op een ICT-afdeling, IT-trends en recente ontwikkelingen. Kijk voor het gehele programma, informatie over de sessies en de sprekers op www.cloudxperience.nl.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!