Redactie - 14 september 2012

Emerson Network Power introduceert vijf-in-één-systeem voor het beheer van datacenterinfrastructuur


Emerson Network Power, leverancier van oplossingen voor beschikbaarheid, capaciteit en efficiëntie van bedrijfskritische infrastructuren, komt met twee nieuwe modellen in de Avocent Universal Management Gateway-serie.

De Avocent Universal Management Gateway is een onderdeel van het Emerson-portfolio voor het beheer van datacenterinfrastructuur (DCIM). In deze toepassing zijn het beheer van de KVM-switch (Keyboard-Video-Mouse), seriële console, Rack PDU (Power Distribution Unit), geïntegreerde serviceprocessors en de datacenteromgeving gecombineerd. De toepassing vereenvoudigt volgens Emerson de implementatie van de verschillende hardwaresystemen voor waarschuwingen, telemetrie, omgevingssensoren en apparaattoegang en -besturing.

De nieuwe modellen, de Avocent Universal Management Gateway 4000 en 6000, bieden ondersteuning voor KVM-switches en omgevingssensoren en extra ondersteuning voor seriële consoles en geïntegreerde serviceprocessoren. Met deze modellen kunnen gebruikers grotere hoeveelheden real-time gegevens verzamelen (tot 10.000 datapunten per minuut) ten einde voor een effectievere DCIM te zorgen, aldus Emerson.

Door: Witold Kepinski 

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!