Redactie - 18 september 2012

ServerXs sluit zich aan bij ISSYS ICT


De ICT-bedrijven ServerXs en ISSYS ICT uit Heerhugowaard hebben hun activiteiten samengevoegd. Met de fusie wordt ingespeeld op een groeiende behoefte aan online werkplekken binnen het bedrijfsleven. ServerXs is hierin gespecialiseerd, terwijl ISSYS ICT haar core-business heeft in onder meer het beheer en onderhoud van ICT-systemen. Samen bieden ze nu de mogelijkheid van werken op een server in eigen huis, datacenter of geheel ‘in the cloud’, aldus de twee bedrijven. 

Voor ISSYS ICT is de fusie een welkome aanvulling op het aanbod. Het nieuwe en flexibele werken staat centraal binnen de business development van het bedrijf. ,"Het was een tak van sport die wij nog niet zelf in huis hadden,’’ zegt Christel Smit (foto), directeur van ISSYS ICT. Ze vervolgt: "Maar we constateerden wel een groeiende behoefte aan dergelijke oplossingen bij onze klanten. De fusie met ServerXs past daarom uitstekend in onze toekomstplannen.’’
 
Door de fusie werken bij ISSYS ICT nu bijna 70 mensen en de gezamenlijke omzet is ruim 8 miljoen euro. Naast IT infrastructuur biedt ISSYS ICT communicatiediensten, softwareontwikkeling en ICT-beheer.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!