Quarantainenet benoemt Network2day en Lantech tot nieuwe resellers
19-09-2012
Deel dit artikel:

Quarantainenet benoemt Network2day en Lantech tot nieuwe resellers


Quarantainenet, een specialist in ontwikkeling van tools op het gebied van netwerkbeveiliging en netwerkbeheer, heeft Network2day benoemd tot reseller.

Network2day, gevestigd in Ede, richt zich op het ontwerpen, implementeren en onderhouden van complexe IP-infrastructuren voor Data, VoIP en Video. Network2day beschikt over een eigen testlab, is onder andere HP Gold Partner en heeft inmiddels vele succesvolle implementaties van (wireless) netwerken op basis van HP-apparatuur afgerond. Het partnerschap met Network2day past binnen de ambitie van Quarantainenet om groei te realiseren in de marktsegmenten onderwijs, zorg & (semi)overheid.

Quarantainenet heeft eerder een partnerschap heeft gesloten met Lantech, specialist in beveiliging & continuïteit voor ICT-infrastructuren en gevestigd in Amersfoort. Lantech is preferred partner van Aerohive, gold partner van Palo Alto Networks en richt zich met name op de educatieve markt en de zorg- en overheidssector; exact dezelfde markten waar Quarantainenet zich op richt. Het partnerschap met Lantech past binnen de strategie van Quarantainenet om het productportfolio via een aantal gecertificeerde resellers onder de aandacht te brengen bij (potentiële) klanten.

Quarantainenet biedt twee producten. Het Network Access Control-product Qmanage (illustratie) bevat alle componenten voor pre- en post-admission control. Qmanage wordt gepositioneerd voor de onderwijs- en zakelijke markt. Het product Qn bevat alleen post-admission control. Qnet wordt gepositioneerd voor ISP's.

Andere resellers van Quarantainenet zijn Imtech, Swicht, De Wal ICT en Simac.   

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer