Palo Alto Networks eert SecureLink

Palo Alto Networks eert SecureLink

Palo Alto Networks eert SecureLink

19-09-2012

Palo Alto Networks eert SecureLink


Op de jaarlijkse EMEA partnerbijeenkomst in Lissabon heeft Palo Alto Networks, leverancier van firewalls, zijn Partner Awards voor 2012 uitgereikt. SecureLink is beloond met drie awards, voor beste partner van het jaar in Nederland, België en EMEA, wat staat voor Europe, Middle East & Africa.

Vanaf 2009 is SecureLink samen met Palo Alto Networks actief in de Benelux markt. SecureLink heeft de hoogste status op het gebied van technische expertise, te weten Certified Professional Services Partner (CPSS) en is een officieel Authorised Training Center (ATC) van Palo Alto Networks. “De afgelopen jaren hebben wij veel kennis en kunde opgebouwd rondom de oplossingen die wij hebben geïmplementeerd bij onze klanten met de producten van Palo Alto Networks. De awards zien wij als een bekroning op het succesvolle partnership en de uitstekende samenwerking die wij hebben met Palo Alto Networks” aldus Marco Barkmeijer (foto), SecureLink.

“SecureLink heeft de Partner Awards van Palo Alto Networks verdiend om drie redenen: kennis, personeel en klanttevredenheid”, zegt Karl Driesen, Vice-President EMEA Sales bij Palo Alto Networks. “Het kennisniveau van SecureLink op projecten is zeer hoog, waarbij zij altijd voor een resultaatverplichting gaan. Dit leidt tot een hoge klanttevredenheid op onze producten. Ook passen de korte lijnen die wij met SecureLink hebben en hun daadkracht helemaal bij ons en hebben wij al vier jaar een succesvolle relatie met SecureLink die nog lang duurt richting de toekomst.”

SecureLink neemt deel aan het Palo Alto NextWave 2.0 partner programma, dat begin 2012 werd geintroduceerd.

Door: Witold Kepinski


 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security