Kaspersky annonceert Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013

Kaspersky annonceert Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013

Kaspersky annonceert Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013

20-09-2012

Kaspersky annonceert Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013


Kaspersky Lab, een Russische leverancier van oplossingen voor content- en netwerkbeveiliging, introduceert Kaspersky Internet Security 2013 en Kaspersky Anti-Virus 2013. Beide producten zijn uitgerust met nieuwe technologieën om bescherming te bieden tegen alle dreigingsvormen van cybercriminaliteit, aldus Kaspersky. 

In reactie op het steeds veranderende dreigingslandschap - 125.000 nieuwe dreigingen per dag - is via de Automatische exploitpreventie-technologie aandacht besteed aan de veiligheid van potentieel kwetsbare toepassingen. Gebruikers van Kaspersky Internet Security 2013 profiteren tevens van extra bescherming tijdens online aankopen en online banktransacties, dankzij de te gebruiken ‘Safe Money’-functie. Beide producten zijn compatibel met het nieuwe Microsoft Windows 8-besturingssysteem.
 
Creditcards
Internet wemelt van de op de loer liggende gevaren, maar de diefstal van financiële gegevens staat volgens een onderzoek van Harris Interactive (februari - maart 2012) bij gebruikers bovenaan de lijst. Over de hele linie had het merendeel van de internetgebruikers de meeste vrees voor diefstal van hun financiële gegevens. Veel gebruikers gaan echter zeer slordig om met hun creditcards; 27% zegt dat ze hun creditcards zonder erbij na te denken gebruiken voor online aankopen, waardoor zij een gemakkelijke prooi vormen voor cybercriminelen. Kaspersky Lab's nieuwe beveiligingsoplossingen zorgen ervoor dat gebruikers altijd veilig zijn als ze online bankieren, winkelen, surfen of een bezoek brengen aan sociale netwerken, zo belooft de leverancier.
 
Online bankieren
 "Bij de ontwikkeling van de nieuwe versies van deze producten hebben we veel aandacht besteed aan de behoeften van gebruikers en de bedreigingen waarmee zij worden geconfronteerd. Wetende dat het verlies van gevoelige gegevens en geld de zaken zijn waar de meeste gebruikers zich zorgen over maken, hebben we een reeks nieuwe beveiligingstechnologieën ontwikkeld om deze problemen aan te pakken", aldus Martijn van Lom (foto), General Manager Kaspersky Lab Benelux & Nordic. “Kaspersky Internet Security 2013 is nu beter dan ooit, als het gaat om het beschermen van de meest waardevolle informatie tijdens online bankieren en winkelen.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security