Dell levert nieuwe EqualLogic Storage Blade array
21-09-2012

Dell levert nieuwe EqualLogic Storage Blade array


Dell introduceert de nieuwe EqualLogic PS-M4110 blade-arrays voor dataopslag. Het gaat hierbij om een combinatie van EqualLogic-arrays binnen een Dell PowerEdge M1000e blade-chassis.

De blade-arrays kunnen worden gecombineerd met 11e of 12e generatie Dell PowerEdge blade-servers en Dell Force10- of PowerConnect-netwerkswitches. Hiermee krijgen klanten de beschikking over een datacenter binnen één simpele en compacte blade-behuizing die het IT-beheer en -gebruik vereenvoudigt, aldus Dell.

2 Petabyte
De storage blade-arrays van Dell zijn, net als alle EqualLogic-oplossingen, ontwikkeld voor gevirtualiseerde omgevingen. Volgens Dell zijn de blade-arrays ontworpen met het oog op gebruikseenvoud en geavanceerde automatisering. De Fluid Data architectuur en peer scaling van de blade-arrays maakt het mogelijk om de schaalbaarheid en de capaciteit binnen en buiten het blade-chassis gelijktijdig op te schalen, zonder verstoring van de bedrijfsprocessen. De exterene EqualLogic storage arrays kunnen buiten het blade-chassis worden opgeschaald tot meer dan twee petabyte aan opslagcapaciteit binnen één groep, aldus de leverancier.

Microsoft, Linux, VMware
De installatie- en configuratiemogelijkheden van EqualLogic zijn geïntegreerd met de beheerconsole voor het blade-chassis. Verder biedt de array gegevensbeveiliging, zoals snapshots, clones en replica's en integratie met Microsoft-, VMware- en Linux-platforms.

Door: Witold Kepinski
        

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Storage