SAP en Service2Media partneren voor mobiele zakelijke apps
20-09-2012
Deel dit artikel:

SAP en Service2Media partneren voor mobiele zakelijke apps


Service2Media, aanbieder van het mobile app development platform M2Active, en SAP zijn een partnership aangegaan voor het integreren van de platformen van beide partijen.  Hierdoor kunnen bedrijven, consumenten en medewerkers gebruik maken van zakelijke apps, aldus de twee partners.


Service2Media en SAP integreren het App Lifecycle Platform – M2Active geheten - met het SAP Mobility Platform.  Deze combinatie biedt bedrijven de mogelijkheid om op SAP gebaseerde mobiele apps te ontwikkelen.

Door apps te ontwikkelen op mobiele platformen iOS, Android, BlackBerry, Windows Phone voor smartphones en tablets, hebben nu alle gebruikers overal en altijd toegang tot een ontsluiting van relevante en bedrijfskritische informatie. 
 Hierbij worden apps voor meerdere mobiele operating systemen gemaakt op basis van een en dezelfde ‘broncode’ die vervolgens beschikbaar kan worden gemaakt voor deze diverse operating systemen, aldus Geert Kolthof (foto), CEO Service2Media: “Bedrijven hebben nu de mogelijkheid om op efficiënte wijze hoogwaardige apps te bouwen en te onderhouden voor de verschillende mobiele platformen vanuit hun vertrouwde SAP-omgeving.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility