Redactie - 24 september 2012

ETC distribueert Symantec availability portfolio


Distributeur ETC heeft een distributieovereenkomst gesloten met Symantec, leverancier van oplossingen voor informatiebescherming en identiteiten.

ETC gaat uit het portfolio van Symantec, de storage-, archiving- en back-up oplossingen alsmede de dedup appliances leveren aan gespecialiseerde partners in Nederland. “We zien een heel duidelijke match tussen onze ambities om verder te groeien in de gevirtualiseerde infrastructuurmarkt en het Symantec productportfolio op het gebied van Data Protection, Business Continuity en Storage Management”, zegt ETC-directeur Henk Snijders in een toelichting op de samenwerking met Symantec. “Als Symantec VAD kunnen we die positie verder uitbouwen en versterken. In eerste instantie zullen wij Symantec positioneren bij partners die veel kennis hebben van virtualisatie en die hun klanten graag één oplossing willen aanbieden voor hun fysieke en virtuele infrastructuur. De doelstelling is dan ook om specifieke partners aan te trekken die de relevante Symantec kennis verwerven en vervolgens als Symantec Specialist Partners kunnen opereren naar de enterprise markt.

Willem-Jan Bruin (foto), managing director Symantec Nederland, zegt dat ETC in staat oplossingen en diensten te bieden waarmee ondernemingen hun grootste IT-uitdagingen optimaal kunnen adresseren. Ook kunnen partners met Symantec virtuale omgevingen beveiligen. "Het portfolio van Symantec sluit aan op het portfolio van partners die VMware verkopen. Virtualisatie moet beschermt worden, met een hack op VMware zou je toegang kunnen kregen tot hele IT-omgeving." 

Door: Witold Kepinski


Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!