Kaseya richt partneradviesraden op
24-09-2012
Deel dit artikel:

Kaseya richt partneradviesraden op


Kaseya, leverancier van managed services softwareoplossingen, richt een wereldwijde Customer Advisory Council en een Partner Advisory Council op. Deze adviesraden bestaan uit Kaseya-klanten en -partners wereldwijd, die expertise in hun branche hebben laten zien. De raden voorzien Kaseya van advies, bieden inzicht in markten en geven hun mening over de ontwikkeling van Kaseya-oplossingen.

Partner Advisory Council
De Partner Advisory Council start aanvankelijk met tien kernpartners die elk kwartaal bij elkaar komen. Daarbij is gekeken naar hun expertise, kennis en begrip van de markt, hun mogelijkheden om nieuwe klanten te werven en hun technische vaardigheden in het leveren van producten en diensten zoals Kaseya die ontwikkelt.

Tijdens de openingssessie van de raad presenteren de partners een overzicht van hun doelmarkten en de eisen van hun klanten. Kaseya gaat in op de scope van het programma en de verwachte inzet van alle partners. zo zegt de leverancier. “Het oprichten van een adviesraad zoals deze is essentieel voor elke organisatie die vooruitkijkt”, zegt George Bronten, oprichter en CEO van Upstream. “Het creëren van dit forum waarin wereldwijde Kaseya-partners samenwerken en kennis en informatie delen om meer te doen in lokale markten, is goed voor Kaseya, zijn partners en klanten.”

Door: Witold Kepinski
   

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Beheer