Intel en partners presenteren zakelijke Windows 8 tablets

Intel en partners presenteren zakelijke Windows 8 tablets

Intel en partners presenteren zakelijke Windows 8 tablets

28-09-2012

Intel en partners presenteren zakelijke Windows 8 tablets


Intel en tal van OEM-partners hebben de eerste golf aan nieuwe tablets en convertibles gepresenteerd die zijn gebaseerd op Intel Core vPro, Intel Core en Intel Atom processors, waaronder de nieuwe Atom processor Z2760 (voorheen bekend als ‘Clover Trail’).
Acer, ASUS, Dell, Fujitsu, HP, Lenovo, LG Electronics, Samsung en ZTE gaan deze nieuwe tablets op de markt zetten. De Windows-8 tablets hebben een dunne en stijlvolle design met een lange batterij-levensduur en bienden uitstekende prestaties, aldus Intel.

vPro

Voor zakelijk omgevingen komen diverse tablets op basis van Intel Core en Intel Core vPro processors op de markt, met de flexibiliteit, beveiliging en compatibiliteit die organisaties vereisen. Op de op Intel gebaseerde tablets met Windows 8 kunnen miljoenen bestaande Windows-bestaande toepassingen gebruikt worden, waaronder toepassingen voor beheer en beveiliging die vereist zijn voor effectief IT-management. Daarnaast kunnen deze apparaten worden geïntegreerd in bestaande zakelijke infrastructuren, met de mogelijkheid om lid te worden van een domain en toegang tot netwerkshares. aldus Intel.

Security

Intel Intel vPro technologie in Intel Core-processors bieden onder andere systeemtoegang en -beheer op afstand, ongeacht of het besturingssysteem is gestart of niet. Ook biedt Intel vPro een reeks beveiligingsfuncties, waaronder Enhanced Intel Anti-Theft Technology, Intel Secure Key, Intel OS Guard, Enhanced Intel Identity Protection en Intel Trusted Execution Technology.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility