Outsystems Agile platform ondersteunt Oracle database en middleware
02-10-2012

Outsystems Agile platform ondersteunt Oracle database en middleware


OutSystems, leverancier van het Agile platform voor applicatie-ontwikkeling, kondigt aan dat zij support gaan leveren voor de Oracle database en het middleware-ecosysteem. De uitgebreide ondersteuning bevat het bereiken van de Oracle Exadata Ready-status voor het Agile Platform door het Oracle Partner Network (OPN) en de ondersteuning voor de uitrol en het beheer van applicaties via Oracle Fusion Middleware.

Het bereiken van de Exadata Ready-status toont aan dat OutSystems het Agile Platform 7.0 volledig heeft getest en dat het platform nu wordt ondersteund door de Oracle Exadata Database Machines. OutSystems-klanten met behoefte aan extreme databaseprestaties, hebben nu de garantie dat applicaties die gebouwd worden met het Agile Platform van alle voordelen van Oracle’s high performance database-appliances profiteren, aldus Paulo Rosado (foto), ceo van OutSystems.

Oracle Exadata Ready is onderdeel van het Oracle Exastack Ready-programma, dat partners, zoals OutSystems, erkenning geeft vanuit Oracle voor het ontwikkelen, testen en ondersteunen van hun applicaties op de Oracle Exadata Database Machine-oplossingen.

Daarnaast biedt OutSystems nu volledige ondersteuning voor Oracle Fusion Middleware. Dit geeft klanten de kans om applicaties in zowel de WebLogics Server (WLS) 11g als 12c uit te rollen en te beheren. Met WLS kunnen klanten van OutSystems Java-oplossingen leveren op de Java-applicatieserver, om de bouw-, test- en uitrolfase van web en mobiele ontwikkelprojecten te vereenvoudigen. OutSystem’s Oracle Fusion Middleware bètaprogramma gaat in oktober van start in oktober met een verwachte algemene beschikbaarheid in het eerste kwartaal van 2013.

Redactie Dutchitchannel.nl  

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software