Redactie - 02 oktober 2012

CRI Service introduceert beheerdienst voor Linux-, Unix- en middleware-omgevingen


CRI Service, IT-dienstverlener op het gebied van Unix, Linux, middleware en applicatiebeheer, breidt zijn dienstverlening uit met Xline Support.

Met deze nieuwe dienst kunnen bedrijven het beheer van hun Unix-, Linux- of middleware-omgevingen geheel of gedeeltelijk uitbesteden, of kiezen voor tijdelijke beheerondersteuning. In alle gevallen biedt Xline Support organisaties ondersteuning.

De dienstverlening van Xline Support bestaat uit Specialist Support en Managed Services. Managed Services neemt het beheer van het systeem volledig of gedeeltelijk uit handen Voor bedrijven die af en toe, of voor een korte periode gebruik willen maken van extra ondersteuning biedt deze nieuwe dienst Specialist Support. Op basis van een abonnement of strippenkaart wordt een specialist van CRI Service ingezet voor bijvoorbeeld tweede- of derdelijns ondersteuning, ondersteuning bij calamiteiten en advies.

Remco de Vries (foto), algemeen directeur van CRI Service: “Linux-, Unix- en middleware-omgevingen kenmerken zich door de bedrijfskritische applicaties die hierop draaien. Om de kwaliteit van de IT blijvend te borgen is goed beheer essentieel. De kennis van dergelijke omgevingen is vaak niet beschikbaar in organisaties. IT-beheer is vaak geconcentreerd rond één persoon, waardoor er continuïteitrisico’s zijn. Als fullservice IT-dienstverlener beschikken wij over alle specialistische kennis op het gebied van Unix, Linux en middleware. Of het nu gaat om het ontwikkelen van complexe IT-infrastructuren of het optimaliseren hiervan. Met Xline Support wordt deze kennis nu ook specifiek ingezet op beheervraagstukken.”

Door: Witold Kepinski



 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!