Redactie - 03 oktober 2012

Rashied Akrum en Carina Rozendaal starten distributeur Prianto BV


Rashied Akrum (foto) en Carina Rozendaal, specialisten in distributie met een specifieke focus op virtualisatie, cloud computing en mobiliteit en bekend van onder andere Softricity en CDG, starten Prianto BV.

De doelstelling van Prianto is om op een toekomstgerichte en gepersonalizeerde wijze visie, innovatie, kennis, services en producten te leveren aan het IT-kanaal in de Benelux, aldus Akrum en Rozendaal. “De ontwikkelingen in het IT kanaal van de afgelopen jaren laat zien dat de gespecialiseerde distributeurs nagenoeg allemaal zijn overgenomen door grote broadline distributeurs. Dit met als resultaat dat zowel voor nieuwe en innovatieve fabrikanten die de Benelux-markt willen bedienen alsmede voor resellers die zich willen onderscheiden met innovatieve producten en diensten het uitermate moeilijk is geworden dit op een effectieve en efficiënte manier te realiseren.” aldus Akrum. “Logistiek en kredietfaciliteiten zijn één ding, maar het op persoonlijke wijze adviseren en ondersteunen van wederverkopers op gebieden als marktvisie, oplossingen, marketing en techniek, wordt door velen nog altijd gewenst.”

Rozendaal voegt toe: “Door aansluiting te zoeken bij Prianto GmbH, een succesvolle ‘knowledge’ distributeur met kantoren in diverse locaties in Europa, is ook bedrijfscontinuïteit, slagkracht en flexibiliteit gewaarborgd”.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!