Redactie - 04 oktober 2012

Symantec.cloud producten bij Copaco verkrijgbaar


Distributeur Copaco Nederland breidt haar Symantec portfolio uit met .cloud producten. Copaco is hierdoor in staat om, naast de traditionele “on premise” producten, ook de .cloud variant aan haar resellers aan te bieden.

Copaco Nederland biedt twee varianten uit het Symantec.cloud portfolio aan: Endpoint Protection.cloud Small Business Edition en Backup Exec.cloud.

Symantec Endpoint Protection.cloud biedt een uitgebreide, hosted beveiligingsoplossing die is ontworpen voor de behoeften van kleine tot middelgrote bedrijven met maximaal honderd gebruikers. De licensering gaat per gebruiker met een jaarlijks tarief. Deze oplossing stelt de eindgebruiker in staat via één enkele webconsole beveiligingsvereisten te beheren, zonder dat daarvoor aanvullende hardware of beheersoftware is vereist.

Symantec Backup Exec.cloud biedt bescherming voor de kritische gegevens die off site versleuteld worden opgeslagen in een datacenter. Indien nodig, kan de data vanuit elke plaats worden teruggezet. De licensering gaat per 10GB met een jaarlijks tarief.

Bianca van Engeland (foto), Business Director Software Solutions bij Copaco Nederland: “We zijn verheugd met de toevoeging van de .cloud producten aan ons Symantec product portfolio. Hierdoor kunnen we onze resellers helpen bij het maken van de stap van on premise software naar software in de cloud.”

Door: Witold Kepinski



 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!