SAP-specialist MyBrand ziet omzet en winst stijgen
05-10-2012

SAP-specialist MyBrand ziet omzet en winst stijgen


IT-dienstverlener myBrand, aanbieder van SAP-diensten op het gebied van advies, implementatie, projecten, support en exploitatie, zet zijn groei van de afgelopen jaren onverminderd voort. Over het eerste half jaar van 2012 realiseerde het bedrijf een omzet van 13,7 miljoen euro, tegen 10,9 miljoen in het eerste halfjaar van 2011. Dat komt neer op een stijging van meer dan 25%.

Ook het bedrijfsresultaat ontwikkelde zich zeer positief met 1,5 miljoen euro ten opzichte van 0,3 miljoen euro in dezelfde periode vorig jaar. Het netto resultaat ging omhoog van 0,2 miljoen euro naar 1,1 miljoen euro. Dit betekent een vervijfvoudiging van het resultaat. Met een eigen vermogen van 5,3 miljoen euro op een balanstotaal van 10,5 miljoen euro sluit myBrand de eerste zes maanden van 2012 bovendien af met een zeer gezonde positie.
 
Volgens algemeen directeur Bart Oomen laat het succes van myBrand zich vooral verklaren door de consistente focus en aanpak van het bedrijf, gericht op het leveren van diensten van topkwaliteit bij vaste klanten.b“We blijven bij onszelf en doen waar we goed in zijn: het integreren van bedrijfsprocessen met SAP, waarbij we ons zowel op de technische en functionele aspecten als op veiligheid richten. Bij al onze activiteiten zetten we hoog in op kwaliteit en op langetermijnrelaties met klanten, medewerkers en leveranciers, terwijl we in onze organisatie niet voor top-down-management kiezen maar de eigen verantwoordelijkheid van de medewerker centraal stellen. Ook staan we dicht bij onze klanten, in dat kader hebben we de rol van onze drie vestigingen fors versterkt in 2011. Dit alles combineren we met oplossingen waarmee we inspelen op nieuwe ontwikkelingen. Zo hebben we met 180 SAP-omgevingen van klanten die bij ons in de cloud draaien inmiddels een van de grootste cloudomgevingen van Nederland”, aldus Oomen.

Ook de toekomst ziet er goed uit voor myBrand. Het bedrijf haalde in de afgelopen periode verschillende grote nieuwe klanten binnen. De resultaten van deze contracten zullen in de komende periode in de cijfers tot uiting komen. Daarnaast verwacht myBrand verdere groei van zijn cloudoplossingen en is het bedrijf bezig met innovatieve projecten bij klanten, onder meer rond CRM mobility en forecasting replenishment voor de optimalisatie van bedrijfsprocessen in de retail. Voor 2013 wordt dan ook opnieuw een groei van meer dan 20% verwacht.

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Software
Software