Fallbrook en GData starten Elektronische Software Distributie
05-10-2012

Fallbrook en GData starten Elektronische Software Distributie


Fallbrook ICT Distributors, distributeur voor software en AV-producten en GData, een Duitse leverancier van security-oplossingen, breiden hun bestaande samenwerking uit met de lancering van een internet-platform voor Elektronische Software Distributie.

Fallbrook is al jarenlang distributeur van GData voor de zakelijke en de retailmarkt; “B2B software wordt al jarenlang door ons elektronisch gedistribueerd”, aldus Piet Zwaan (foto), directeur van Fallbrook. “80 procent van onze omzet bestaat al uit elektronische software van onder andere GData, Iolo en Mindjet. Wat ons nieuwe platform er aan toevoegd is te omschrijven als een “virtueel magazijn Hiermee brengen wij onze levertijden voor elektronische retail-software terug van uren naar seconden; bovendien wordt er nu 7 dagen per week, 24 uur per dag uitgeleverd.”

Voor de retailmarkt ziet Zwaan ESD vooral als aanvulling op fysieke distributie; “Wij kunnen er onze service naar onze klanten mee verhogen.” Groeimogelijkheden zien wij onder andere in de markten van installateurs, reparateurs, en webshops De klant kan bij ons kiezen voor “software licenties op aanvraag (B2B)”, elektronische software-distributie, fysieke distributie of OEM-software. Onze focus  en marktaandeel bij onze leveranciers zorgen er voor dat we dit naar onze klanten inderdaad kunnen doen op de beste manier tegen de beste prijs.”

Door: Witold KepinskiTerug naar nieuws overzicht