Redactie - 06 oktober 2012

Onsight en Crossbeam gaan samenwerken


IT Security-leverancier Onsight en Crossbeam, fabrikant van geavanceerde security- en virtualisatie-oplossingen, gaan samenwerken. Onsight gaat zich als gespecialiseerd servicepartner van Crossbeam richten op het beveiligen en optimaliseren van datacenters van zijn klanten in de Benelux.

Efficiënte datacenters
De systemen van Crossbeam consolideren honderden fysieke netwerk- en beveiligingscomponenten, zoals security-appliances, firewalls, routers, switches en load balancers in één platform. Dat levert één vereenvoudigd platform voor beheer, een hogere beschikbaarheid, minder ruimtebeslag, lager energieverbruik en een lagere TCO, aldus Onsight. Grote organisaties met meerdere datacenters, zoals telecom operators en service providers besparen zo kosten, terwijl zij flexibele, modulaire, schaalbare gevirtualiseerde datacenters realiseren.

Marcel Knippen, directeur Onsight: “Het partnership met Crossbeam past in onze strategie om de beste security-oplossingen te leveren aan onze klanten. Met Crossbeam's technologie worden de voordelen van virtualisatie en consolidatie gecombineerd, waardoor wij onze klanten een uiterst betrouwbare oplossing kunnen bieden die naadloos past in het Virtuele Datacenter concept.” Jeroen Janssen (foto), Regional Sales Manager Benelux & South Africa bij Crossbeam: “ Door het aanstellen van Onsight als gespecialiseerd servicepartner profiteren onze klanten van hun expertise en jarenlange ervaring.”

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!