Symantec levert upgrades voor MKB specialisatieprogramma

Symantec levert upgrades voor MKB specialisatieprogramma

Symantec levert upgrades voor MKB specialisatieprogramma

06-10-2012

Symantec levert upgrades voor MKB specialisatieprogramma


Symantec maakt nieuwe upgrades bekend in haar MKB-specialisatieprogramma voor EMEA. Deze ontwikkeling volgt op de aankondiging die Symantec afgelopen juni deed over een nieuw programma dat zich volledig richt op het tegemoetkomen aan de behoeftes van kleine en middelgrote ondernemingen en die van de partners waar deze ondernemingen mee samenwerken.

Om dit programma te ontwikkelen, heeft Symantec nauw samengewerkt met haar partners. Hierbij is de focus gelegd op MKB-bedrijven in EMEA. Het programma is vanaf 1 oktober beschikbaar en bevat een toegenomen winstgevendheid, duidelijkere progressiekansen, betere sales- en marketingondersteuning en toegang tot producten en diensten die speciaal voor het MKB zijn ontwikkeld. De upgrades bouwen voort op het huidige programma, dat is opgezet om partners de vaardigheden en ervaring te bieden die zij nodig hebben om zich in een concurrerende markt te onderscheiden en om hun omzetgroei te stimuleren.

Het programma is opgezet rond een gelaagd specialisatiemodel, dat partners in staat stelt zich te ontwikkelen van Accredited Small and Medium Business Specialist tot Advanced Small and Medium Business Specialist, tot Expert Small and Medium Business Specialist en uiteindelijk tot Elite Small and Medium Business Specialist. De gelaagde structuur is ontwikkeld om partners een duidelijke ontwikkeling te kunnen bieden wanneer zij hun business laten groeien. Zo kunnen zij zich verder differentiëren binnen de markt en worden hun inzet en gedane investeringen beloond. Toegang tot iedere laag is gebaseerd op een combinatie van factoren, waaronder verkoopopbrengsten en een grotere focus op het niveau van opleiding en accreditatie van iedere partner.

Willem-Jan Bruin (foto), managing director Symantec Nederland: “Symantec's SMB-team werkt hard om de informatie te beschermen die het levensbloed van deze belangrijke community vormt. Onze SMB-partners zijn voor Symantec essentieel bij het uitbreiden van ons bereik  van de informatie-savvy MKB-bedrijven. Zo kunnen zij voldoen aan de behoeftes van MKB-klanten als het gaat om databescherming en -beheer.”

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security
Security