Provide neemt app-developer Applisive over

Provide neemt app-developer Applisive over

Provide neemt app-developer Applisive over

08-10-2012

Provide neemt app-developer Applisive over


ICT-dienstverlenr Provide neemt app-developer Applisive uit Hoofddorp volledig over. Provide is gespecialiseerd in de implementatie en ondersteuning van maatwerk software en ERP-oplossingen, maar ook software voor beheer en onderhoud. Het is een onafhankelijke ICT-dienstverlener met afnemers in de financiële sector (banken en verzekeraars), de industrie en de (semi)overheid. De klanten vertrouwen op Provide voor een compleet en innovatief aanbod van consulting-, technology- en outsourcingdiensten.

“Door het opnemen van de Applisive-activiteiten in ons portfolio bieden we onze klanten een totaaloplossing aan op het gebied van maatwerk software en in het bijzonder mobile solutions”, aldus Mike Dawud, Managing Director Provide Groep B.V. “De markt breidt zich duidelijk uit richting de bedrijfsmatige inzet van tablets en smartphones en Applisive loopt sinds medio 2010 vooraan in de projectmatige ontwikkeling van apps op alle platformen. Applisive heeft zich onderscheiden met visueel aantrekkelijke, intuïtieve apps, waarbij systeemkoppelingen en integraties veelal onderdeel zijn van de geboden functionaliteiten.”
Een voorbeeld hiervan is de betaald-parkeren-app ‘APP-Parking’ Applisive heeft deze app volledig gemaakt, van conceptualisering, functioneel ontwerp, grafisch ontwerp en uitwerking, ‘native’ programmeerwerk op iOS, BlackBerry en Android tot aan de systeemintegratie voor de correcte afhandeling van parkeeracties. Andere voorbeelden zijn de hospitality-app van Hotel Okura en de Werkbon-app. Ook als ‘white label’ heeft Applisive meerdere apps ontwikkeld voor haar opdrachtgevers.

Applisive is tevens leverancier en support-organisatie van het EPD-systeem Doc4Doc. Dit medisch expertsysteem is in meerdere ziekenhuizen in gebruik. Doc4Doc ondersteunt de medisch specialisten in hun diagnostiek en besluitvorming en vereenvoudigt de verslaglegging daarover. Doc4Doc is ook door bierbouwer Heineken International als ‘worldwide common system’ geïmplementeerd in de ‘primary care centers’ van haar brouwerijen op meerdere continenten.

     

Terug naar nieuws overzicht

Tags

Mobility
Mobility