Ingram Micro distribueert IP-telefonie van ShoreTel
08-10-2012

Ingram Micro distribueert IP-telefonie van ShoreTel


Distributeur Ingram Micro is de samenwerking aangegaan met ShoreTel. Met het optekenen van de wereldwijde aanbieder van IP- en telefonie-oplossingen zegt de distributeur een belangrijke stap te zetten naar een totaalaanbod van Advanced Solutions.

ShoreTel biedt klanten de mogelijkheid om alle voice-, video-, messaging- en datacommunicatie te integreren in hun eigen bedrijfsprocessen. ShoreTel behoort in Amerika tot de drie best verkochte IP-merken. Tot het ShoreTel aanbod van Ingram Micro behoort een op maat gesneden pakket om klanten te werven, bestaande uit leads, marketingondersteuning, point-of-sale-materiaal, demonstratiemateriaal en proactieve sales support.

Remco van Zutphen (foto), Business Development Manager Unified Communications bij Ingram Micro, is enthousiast over de samenwerking. “ShoreTel is een toonaangevende speler op UC-gebied en past dan ook helemaal in onze Advanced Solutions strategie. Het is een vernieuwende leverancier die onze resellers nieuwe verkoopkansen biedt. Binnen Ingram Micro hebben we een speciaal team geformeerd rondom UC en daar plukken we nu de eerste vruchten van. ShoreTel draagt daar niet in de laatste plaats aan bij.”

“Shoretel is blij met de samenwerking met Ingram Micro”, aldus Rob Sperrey, Sales Director Benelux bij ShoreTel. “Met Ingram Micro breiden wij ons partnerkanaal nog verder uit, waardoor het bereik groter wordt en we nog meer klanten van de Shoretel diensten kunnen voorzien. In de VS is de samenwerking met Ingram Micro al een groot succes en we kijken ernaar uit om dit ook in de Benelux voort te zetten.”

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht