Redactie - 09 oktober 2012

Portland distribueert mobiel beheeroplossing MobiDM van VeliQ


VeliQ, leverancier van de enterprise mobility managementoplossing MobiDM, gaat samenwerken met distributeur Portland Europe, specialist in cloud & managed services voor beheer, beveiliging en backup. VeliQ levert de managed mobility oplossing MobiDM die te integreren is met complementaire beheeroplossingen.

Volgens Portland ligt de uitdaging voor IT-managers momenteel op het snijvlak van mobility en de cloud. "Managed mobility wordt bij veel organisaties een steeds belangrijker onderdeel van het IT-beheer", zegt Rick Hebly, Business Development Manager van Portland Europe. "MobiDM onderscheidt zich in gebruiksgemak, flexibele schaalbaarheid en integratiemogelijkheden."

Portland gaat MobiDM leveren aan IT-dienstverleners en hun klanten via haar distributieplatform voor Managed Service Providers, aangevuld met andere cloudservices, aldus Robin Smits, Director Sales & Marketing van VeliQ. "Een gespecialiseerde distributeur als Portland kan IT-resellers een complete oplossing voor hun mobility-behoeften leveren. Tevens ontstaan op termijn nieuwe kansen om MobiDM te integreren met andere  gerelateerde diensten uit het Portland-portfolio, zoals bijvoorbeeld het managen van SIM-kaarten of het distribueren en beheren van VoIP-clients." 

Redactie Dutchitchannel.nl
    

Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024 Trend Micro BW BN week 10-11-13-14-2024
Copaco | BW 25 maart tm 31 maart 2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!