Redactie - 09 oktober 2012

Nieuwe naam ICT~Office luidt Nederland ICT


Vanaf 14 december is 'Nederland ICT' de nieuwe naam van ICT~Office. De naam Nederland ICT laat zien dat deze branchevereniging dé vertegenwoordiger van alle ICT-bedrijven in Nederland wil zijn. Er is gekozen voor een nieuwe naam, omdat kantoortechnologie - waaronder copiers en printers - inmiddels een onderdeel van ICT is.


Officiële lancering tijdens Nationaal ICT Gala

Het uitgangspunt van Nederland ICT  is om met behulp van de inzet van ICT een bijdrage te leveren aan de groei en ontwikkeling van de Nederlandse (kennis)economie. De toepassing van ICT is namelijk cruciaal voor de versterking en groei hiervan. Even cruciaal is de rol van ICT bij het oplossen van maatschappelijke vraagstukken op het gebied van zorg, onderwijs, mobiliteit en veiligheid. De  naam 'Nederland ICT' straalt in dat kader precies uit waar de branchevereniging voor staat. Nederland ICT zal een krachtige lobby voeren op een aantal belangrijke dossiers, het debat initiëren en initiatieven nemen om Nederland sterker en beter te maken.

Op de oproep voor suggesties voor een nieuwe naam zijn er vanuit de achterban van ICT~Office meer dan honderd voorstellen gekomen. De inzendingen zijn vervolgens intern getoetst op beschikbaarheid en geschiktheid. De komende periode zal de implementatie van de naamsverandering plaatsvinden. Tot 13 december wordt de naam 'ICT~Office' gebruikt. Overigens verwijst www.nederlandict.nl nu al naar de website van ICT~Office. De officiële lancering is tijdens het Nationaal ICT Gala op 13 december.

 

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!