Raxco Software distribueert SysMan Utilities en Remote
10-10-2012

Raxco Software distribueert SysMan Utilities en Remote


SysMan Utilities en SysMan Remote Control software zijn opgenomen in het assortiment van Raxco Software. Raxco Software zal de distributie van deze software in de Nederland gaan verzorgen.

Sysman Utilities bevat een set gereedschappen waarmee een systeembeheerder of helpdeskmedewerker op efficiënte wijze  zijn dagelijkse taken kan uitvoeren, aldus Raxco.

SysMan Utilities is een nieuw product van Sysgem AG. De eerste versie van  de SysMan Utilities zal in oktober 2012 worden geannonceerd in de standaard editie. Deze editie bevat functionaliteiten voor Windows omgevingen, zoals audit-logging: iedere actie van de systeembeheerder wordt in een audit database vastgelegd ter naslag achteraf.

Verder biedt het Saved Sessions: de gebruiker kan zijn favoriete instellingen inclusief open vensters bewaren in meerdere sessies om deze later eenvoudig weer te activeren. Met Multinode kan de gebruiker naast de standaard benadering, waar men eerst een node selecteert en vervolgens de gegevens van deze node opvraagt, ook kiezen voor het gelijktijdig benaderen van meerdere nodes. Hiermee kan men op een eenvoudige manier overzichten maken van gegevens van meerdere systemen. De gebruiker kan de instellingen van het informatievenster heel eenvoudig naar wens aanpassen. Met Remote Control kan de gebruiker een PC op afstand overnemen. De benodigde software wordt optioneel automatisch geïnstalleerd.

Deze standaard editie zal aangevuld worden met een Professional en een Enterprise versie. Beiden met meer functionaliteit en ondersteuning van meerdere platformen.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht