Barracuda Networks demonstreert nieuwe firewall tijdens Infosecurity 2012

Barracuda Networks demonstreert nieuwe firewall tijdens Infosecurity 2012

Barracuda Networks demonstreert nieuwe firewall tijdens Infosecurity 2012

11-10-2012

Barracuda Networks demonstreert nieuwe firewall tijdens Infosecurity 2012


Barracuda Networks, leverancier van beveiligings-, storage- en netwerkoplossingen, zal tijdens de InfoSecurity / Storage Expo 2012 zijn nieuwe Barracuda Firewall demonstreren (stand A136).

Het gaat om een toepassingsbewuste firewall-appliance die gebruikmaakt van ICT-bronnen in de cloud om gebruikers in staat te stellen om de oplossing vanuit de cloud de beheren en op te schalen naarmate hun beveiligingsbehoeften veranderen. Deze aanpak maakt een einde aan de noodzaak van beheer door speciaal ICT-personeel. Dit maakt Barracuda Firewall met name aantrekkelijk voor kleine en middelgrote bedrijven.

Het evenement vindt plaats in de Jaarbeurs in Utrecht op 31 oktober en 1 november. Kristof Vanderstraeten (foto), Area Sales Director voor de Benelux, Frankrijk en Noord-Afrika bij Barracuda, zal beschikbaar zijn voor vragen over de bedrijfsstrategie voor de regio, bedreigingen voor de ICT-beveiliging en het productaanbod van Barracuda Networks. “Steeds meer kleine en middelgrote bedrijven in de Benelux zijn op zoek naar oplossingen waarmee zij hun bedrijfstoepassingen en netwerkverkeer verder kunnen optimaliseren en reguleren”, aldus Vanderstraeten. “Het gebruik van technologie binnen het bedrijfsleven blijft toenemen. Daarmee groeit het aantal ICT-bedreigingen zoals inbraakpogingen van hackers, DoS (Denial of Service)-aanvallen en internetvirussen. Cloud-gebaseerde contentfiltering zorgt ervoor dat bedreigingen het bedrijfsnetwerk niet kunnen bereiken. Onze klanten vertellen ons dat de beveiliging hun belangrijkste punt van zorg blijft. De vraag naar de beproefde expertise en producten van Barracuda Networks is dan ook uiterst sterk”.

Naast het presenteren van Barracuda Firewall zal Barracuda Networks demonstraties geven van zijn complete aanbod van beveiligingsproducten, waaronder Barracuda Web Application Firewall, Barracuda NG Firewall, Barracuda Web Filter (met nieuwe social media-filters), Barracuda Spam, Virus Firewall en oplossingen voor gegevensbeveiliging, zoals Barracuda Backup en Barracuda Message Archiver.

Door: Witold Kepinski


Terug naar nieuws overzicht

Tags

Security