Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-10-2012
Deel dit artikel:

VMware Horizon zorgt voor toegang en beveiliging zakelijke apps


Steve Herrod (foto), cto van VMware, heeft op de VMworld Europe conferentie het nieuwe Horizon platform uitgelicht. Horizon zorgt dat zakelijke apps op smartphones goed toegankelijk en beveiligd zijn, onder andere Android smartphones en op de iPhone. De beta versie van Horizon komt eind 2012 op de markt.

VMware Horizon is onder andere inzetbaar voor BYOD omdat steeds meer werknemers hun eigen smartphone of tablet naar kantoor nemen. Dat betekent dat applicaties niet meer op pc's beschikbaar moeten zijn maar ook op andere apparatuur, aldus Herrod.

Het Horizon platform bestaat uit Horizon Mobile, Horizon Application Manager, Project Octopus en AppBlast.  Horizon Application Manager beheert vanuit een console onder andere Windows en mobiele applicaties. Met VMware View virtual desktop client of AppBlast kunnen niet-Windows applicaties worden beheerd. Horizon Mobile is geschikt voor apps op Android toestellen en de iPhone. Tevens zorgt Horizon er voor dat vertrouwlijke bedrijfsdata niet zomaar gekopieerd kan worden.

Door: Witold Kepinski

 

Terug naar video overzicht