Redactie - 13 oktober 2012

VMware introduceert Enterprise Purchasing Programme (EPP) voor partners


VMware introduceert voor zijn partners het Enterprise Purchasing Programme (EPP) dat als doel heeft om meer van de nieuwste VMware oplossingen te verkopen. Het gaat hierbij om deals tussen de 200.000 en 600.000 dollar over een periode van drie jaar. Zo hebben partners de tijd om een juiste mix van producten en diensten samen te stellen. Voor eindgebruikers moet EPP leiden tot kostenbesparingen en eenvoudiger beheer.

Het nieuwe programma vormt een uitbreiding op het huidige VMware Volume Purchasing Program (VPP) en stelt klanten in staat snel softwarelicenties in volume te kopen en te profiteren van kostenbesparingen, procurement-gemak en implementatieflexibiliteit. VMware EPP is beschikbaar voor klanten via geautoriseerde VMware-partners.

VMware EPP is een op tokens gebaseerd programma dat klanten een verscheidenheid aan incentives biedt, te beginnen met een grotere inzetflexibiliteit en toegang tot de nieuwste productreleases, aldus VMware. Het programma biedt klanten de mogelijkheid om producten te mixen en matchen en ze te kopen op elk gewenst moment (binnen een termijn van drie jaar), zodat de implementatiestrategie aangepast kan worden aan de bedrijfs- en projecteisen. Daarnaast hebben klanten de keuze tussen gecentraliseerd of gedecentraliseerd beheer waardoor ze tokens kunnen toekennen aan verschillende afdelingen of projecten om ze te ondersteunen. Voor partners biedt VMware EPP een uitgebreid incentive-model, faciliteert het langere-termijn-relaties met klanten en helpt hen om meer omzet te behalen.

VMware Purchasing Programs
Klanten kunnen zich inschrijven voor VMware EPP via de VMware Purchasing Programs-pagina. Eenmaal ingeschreven, kunnen klanten gebruik maken van de EPP Configurator om de behoefte aan VMware-producten in te schatten voor een periode van drie jaar en het daarbij behorende aantal tokens. Klanten kunnen tokens kopen via VMware geautoriseerde EPP-partners. Ze kunnen daarna hun tokens bekijken, beheren of inlossen voor licenties en producten via Mijn VMware.

Door: Witold Kepinski

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!