Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
12-10-2012
Deel dit artikel:

Uniserver showt Cloud-in-a-Box partnerprogramma op VMworld

Datacenterspecialist Uniserver uit Heerhugowaard, specialist in het leveren van gehoste servercapaciteit met de hoge beschikbaarheidsgaranties, introduceert het partnerprogramma Uniserver Cloud-in-a-Box. Hiermee kunnen IT-dienstverleners en resellers aan hun klanten onder eigen naam cloud computing diensten leveren. Dit zegt Hugo van Diepen (foto), directeur van Uniserver, op zijn stand tijdens de VMworld 2012 conferentie in Barcelona.

Exchange, SharePoint, SAP, Oracle
Met Uniserver Cloud-in-a-Box kunnen klanten stapsgewijs hun applicaties in de cloud zetten, zoals Microsoft Exchange en SharePoint, SAP en Oracle. Tevens kunnen partners hun klanten een backup en disaster recovery (dr) aanbieden. Van Diepen: “Uniserver Cloud-in-a-Box biedt channel partners een op maat gemaakte en schaalbare cloud computing dienst voor organisaties met 500 tot 1500 werkplekken. Hierbij bieden ze hun klanten een hogere uptime en performance, een lagere TCO, een hoge Quality of Service (QoS) en een uitstekende service level agreement (SLA).”

VMware vSphere, HP LeftHand en Juniper
Het hart van het Uniserver netwerk bevindt zich in Amsterdam binnen de faciliteiten van TelecityGroup. Hier vindt inter-AS routing plaats en bevinden zich de VMware vSphere clusters die standaardisatie van hardware mogelijk maken evenals het schaalvoordeel en high availability diensten. In het datacenter van Uniserver staat HP LeftHand storage en netwerkoplossingen van Juniper. Deze technologie ondersteunt het Uniserver Cloud-in-a-Box partnerprogramma.

Uniserver is lid van het VMware Partner Advisory Council Benelux (PAC) en is actief lid van de DHPA (Dutch Hosting Providers Association). Daarnaast is Uniserver HP Cloud Agile Partner.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht
Datacenters